4 пози за секс во автомобил кои треба да ги пробате барем еднаш (18+)


4 пози за секс во автомобил кои треба да ги пробате барем еднаш (18+)

Ако сте пробале секс во автомобил и истиот ви претставува возбуда и предизвик, тогаш постојат барем 4 пози кои треба да ги испробате.

4-seks-pozi-vo-avtomobil-koi-treba-da-gi-probate-barem-ednas-01.jpg

Недостатокот на простор може да ви се чини неудобен, но некогаш знае да биде и предност.

Извлечете го најдоброто од сексот во автомобил благодарение на овие 4 пози:

1. Обратна каубојка на задното седиште

4-seks-pozi-vo-avtomobil-koi-treba-da-gi-probate-barem-ednas-02.jpg


2.
Седечка поза во која жената го одредува темпото

4-seks-pozi-vo-avtomobil-koi-treba-da-gi-probate-barem-ednas-03.jpg


3.
Класична седечка поза

4-seks-pozi-vo-avtomobil-koi-treba-da-gi-probate-barem-ednas-04.jpg


4.
Користење на појасот за врзување

4-seks-pozi-vo-avtomobil-koi-treba-da-gi-probate-barem-ednas-05.jpg

Би можело да ве интересира:

Биди жената која сака некого, а не е зависна од некого Биди жената која сака некого, а не е зависна од некого. Таа што веќе е задоволна...
Како Момо Капор го опишал најболното љубовно раскинување? Момо Капор, српски писател и сликар роден во 1937 година, почина во месецот март...
Тајната на сапиосексуалноста: Зошто интелигенцијата ни е толку привлеч... Во последно време сè повеќе и сè почесто слушаме за зборот сапиосексуалност. Сап...