5 секс пози со кои ќе добиете неколку сантиметри плус од партнерот


5 секс пози со кои ќе добиете неколку сантиметри плус од партнерот

Кога сакате да извлечете неколку екстра сантиметри од партнерот, ви треба само правилната поза.

5-seks-pozi-so-koi-ke-dobiete-nekolku-santimetri-plus-od-partnerot-01.jpg

Следен пат кога ќе бидете расположени за „подлабок“ секс, пробајте некоја од овие пози.

Сите нудат подеднакво различно доживување, со иста крајна цел – загарантиран оргазам.

5-seks-pozi-so-koi-ke-dobiete-nekolku-santimetri-plus-od-partnerot-02.jpg

5-seks-pozi-so-koi-ke-dobiete-nekolku-santimetri-plus-od-partnerot-03.jpg

5-seks-pozi-so-koi-ke-dobiete-nekolku-santimetri-plus-od-partnerot-04.jpg

5-seks-pozi-so-koi-ke-dobiete-nekolku-santimetri-plus-od-partnerot-05.jpg

5-seks-pozi-so-koi-ke-dobiete-nekolku-santimetri-plus-od-partnerot-06.jpg

Би можело да ве интересира:

30 правила благодарение на кои ќе имате фантастичен секс после 30-тата Сите мислат дека до 30-тата знаат апсолутно сè што може да се знае на тема секс ...
9 секс навики кои секоја жена треба да ги усвои во 20-ите Досега сте слушнале толку многу секс совети, што веќе не знаете во што да верува...
Не мора да знаете сѐ: Совети за бракот од разведена жена Дадете му крилја да ги следи соништата и жалбите сведете ги на минимум... Дад...