12 илустрации за тоа како љубовната врска се менува по само 1 година


12 илустрации за тоа како љубовната врска се менува по само 1 година

Сите цврсти и здрави врски кои траат со години добро се сеќаваат дека почетокот бил далеку поразличен од моменталната ситуација.

12-ilustracii-za-toa-kako-ljubovnata-vrska-se-menuva-po-samo-1-godina-001.jpg

На почетокот девојката секогаш била нашминкана, нарачувала исклучиво салата и вода, евентуално чашка вино, додека пак мажот секогаш мирисал беспрекорно и имал манири на прав џентлмен.

Да не се обесхрабрувате, љубовта е прекрасна и без сите овие совршености, а тоа најдобро ќе ви го раскажат следните 12 илустрации.

Како љубовта еволуира со текот на времето:

12-ilustracii-za-toa-kako-ljubovnata-vrska-se-menuva-po-samo-1-godina-02.jpg

12-ilustracii-za-toa-kako-ljubovnata-vrska-se-menuva-po-samo-1-godina-03.jpg

12-ilustracii-za-toa-kako-ljubovnata-vrska-se-menuva-po-samo-1-godina-04.jpg

12-ilustracii-za-toa-kako-ljubovnata-vrska-se-menuva-po-samo-1-godina-05.jpg

12-ilustracii-za-toa-kako-ljubovnata-vrska-se-menuva-po-samo-1-godina-01.jpg

12-ilustracii-za-toa-kako-ljubovnata-vrska-se-menuva-po-samo-1-godina-06.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кои години од бракот се најсреќни, а кои најтешки? Не сите парови се свесни за тоа дека кога ќе стапат во брак, обврските во семејс...
Машки ставови: Кога е во ред да ја лажеш девојката? Поради мир во домот, или, пак, за да не ги повредат чувствата на понежната полов...
Спијам со 22 години постар колега. Но, тој не сака да ја остави сопруг... „Лудо сум вљубена во еден тип од работа. Го имаме најдобриот секс на светот. Меѓ...