10 знаци дека сте сè подалечни со партнерот


10 знаци дека сте сè подалечни со партнерот

Избирате да ги споделите важните вести со други луѓе, наместо со партнерот.

10-znaci-deka-ste-se-podalechni-so-partnerot-01.jpg

Да се биде во долга и здрава врска е прекрасно. Но, кога таа врска станува токсична и негативно влијае на вашето ментално здравје време е да ја прекинете.

Знаци дека сте сè подалечни со партнерот:

- Повеќе не сакате слободното време да го минувате со партнерот.

- Мислите дека сакате да го минете животот со него не ви се силни како некогаш.

- Избирате да ги споделите важните вести со други луѓе, наместо со партнерот.

10-znaci-deka-ste-se-podalechni-so-partnerot-02.jpg

- Не постои физички контакт помеѓу вас двајца.

- Се откажавте од „тешки“ разговори.

- Всушност, генерално престанавте да имате дискусии.

- Имате чувство на осаменост дури и кога сте заедно.

10-znaci-deka-ste-se-podalechni-so-partnerot-03.jpg

- Има недостиг од контакт со очи.

- Вашите интереси се променија и не се во иста насока со неговите.

- Пронаоѓате и најситни работи за да се карате.

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

11 знаци дека за вашиот брак сè уште има надеж Понекогаш ви е преку глава од партнер, како постојано како да му давате вештачко...
13 знаци дека не е вљубен во вас, туку само сте му навика Дали имате лоша интуиција за вашата врска, како од утробата да чувствувате дека ...
10 знаци по кои ќе познаете дека мажот е многу искусен во сексот Знае вокално да се изрази и при сексот ниту е тивок, ниту испушта звуци како пеш...