6 женски исповеди какво е состанувањето со помлади мажи


6 женски исповеди какво е состанувањето со помлади мажи

„Можеби имам многу младешки дух, па затоа не ми одговара состанувањето со врсници. Стилот на живот ми е покомпатибилен со оној на помладите мажи.“

6-zhenski-ispovedi-kakvo-e-sostanuvanjeto-so-pomladi-mazhi-01.jpg

Дали во вашата околина има жени кои се состануваат со драстично помлади мажи?

Која е причината за ваквиот „тренд“? Кои се придобивките, а кои маните?

Исповеди на жени за врските со помлади мажи:

„Се состанував со двајца помлади мажи, но не ми се допадна. Тие постојано имаат некакви барања, ги игнорираат моите граници и потреби и искрено повеќе се чувствував како да сум им родител, а не партнерка.“

„Се состанувам со 13 години помлад маж и немаме проблеми затоа што од почетокот зборувавме искрено. Се согласивме дека двајцата не сакаме деца. Комуницираме добро и бракот не го прецртуваме како опција.“

6-zhenski-ispovedi-kakvo-e-sostanuvanjeto-so-pomladi-mazhi-02.jpg

„Можеби имам многу младешки дух, па затоа не ми одговара состанувањето со врсници. Стилот на живот ми е покомпатибилен со оној на помладите мажи.“

„Се обидов да имам сериозна врска со помлад маж, но едноставно нивото на емоционална созреаност не ми одговараше. Тоа што ми беше потребно од партнер, не беше таму.“

6-zhenski-ispovedi-kakvo-e-sostanuvanjeto-so-pomladi-mazhi-03.jpg

„Врската беше во ред, но ме нервираа неговите драстично помлади пријатели и нивни партнерки, ми изгледаа плитки и неинтересни, па затоа раскинавме.“

„Кај младите мажи не ми се допаѓа што многу се грижат за туѓите мислења. Отпорноста на тоа изгледа доаѓа со годините.“

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Емотивни исповеди: „Кога знаев дека е време да се разведам?“ Преку овие искрени исповеди ќе сфатите дека „секое несреќно семејство е несреќно...
Искрени исповеди на мажи со мали полови органи „Сфатив дека големината на мојот пенис ми е поважна мене, отколку на моите партн...
Зошто некои мажи ги возбудува да ја гледаат својата жена во кревет со друг? Списокот на сексуални трендови е прилично долг. Меѓутоа, за еден од нив малку се...

Најчитани неделава