6 карактеристики на жените кои мажите никогаш не ги оставаат


6 карактеристики на жените кои мажите никогаш не ги оставаат

Какви жени сакаат мажите и кои нивни карактеристики и навики прават никогаш да не бидат оставени и заменети?

5-karakteristiki-na-zhenite-koi-mazhite-nikogash-ne-gi-ostavaat-01.jpg

Секако, секоја жена е посебна сама по себе и заслужува да биде сакана, но важно е да биде своја, независна и да има уште неколку карактеристики за ниту еден маж да не почувствува потреба за нешто поразлично.

Жените кои знаат што сакаат, имаат цврсти ставови и се независни се силни и моќни жени кои ниту една друга не може да ги замени.

Овие 6 карактеристики ги имаат жените кои ниту еден маж не би посакал да ги остави:

1. Имаат свој став и мислење, јасно го искажуваат, но на културен начин, полн со почит кон другата личност.

5-karakteristiki-na-zhenite-koi-mazhite-nikogash-ne-gi-ostavaat-02.jpg

2. Си ги признаваат грешките и се трудат да не ги повторат.

5-karakteristiki-na-zhenite-koi-mazhite-nikogash-ne-gi-ostavaat-03.jpg

3. Бараат помош кога им е потребна наместо да глумат семоќни и дека не им треба маж или кој било друг во животот.

5-karakteristiki-na-zhenite-koi-mazhite-nikogash-ne-gi-ostavaat-04.jpg

4. Знаат добро да менаџирааат со пари, не трошат прекумерно и непотребно, знаат да управуваат со буџетот, а имаат и чувство за претприемништво.

5-karakteristiki-na-zhenite-koi-mazhite-nikogash-ne-gi-ostavaat-05.jpg

5. Ги споделуваат чувствата наместо да глумат ладни, арогантни и недостижни и уживаат во интимните моменти кои и сами ги иницираат.

5-karakteristiki-na-zhenite-koi-mazhite-nikogash-ne-gi-ostavaat-06.jpeg

6. Си ја ценат својата слобода, а истата му ја даваат и на партнерот, но без одење во крајни граници.

5-karakteristiki-na-zhenite-koi-mazhite-nikogash-ne-gi-ostavaat-07.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

14 работи кои мажите им ги кажуваат на жените, а жените ги мразат „Изгледаш одлично за своите години.“ – Мажите и жените постојано имаат проблем в...
„Како ми стои?“, „Ништо не ми е“ - Работи што мажите ги мразат кај жените Кога зборуваме за животот на младите брачни парови, има многу работи во кои тие ...
Мажите откриваат: Каква треба да биде идеалната жена? „Да можеме да не правиме ништо и да уживаме во тоа. Со сопругата можеме цел вике...

Најчитани неделава