20 причини зошто Бразил е земја што не се заборава и е слабост на туристите


20 причини зошто Бразил е земја што не се заборава и е слабост на туристите

Ова е автентична земја каде секој агол е инспиративен. Земја на зајдисонца и на неверојатни пејзажи.

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-01.jpg

Околу 6.5. милиони луѓе го избираат Бразил како нивна дестинација за одмор. Живописните плажи, импресивните планини, впечатливата архитектура и неверојатните национални паркови се причината за тоа.

Ова е земја на големи контрасти и заразен оптимизам.

Што ќе искусите во прекрасниот Бразил:

Ова е земја на пејзажи што го одземаат здивот...

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-02.jpg

Магични плажи

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-03.jpg

И возбудливи искуства

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-04.jpg

Земја каде фудбалот...

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-05.jpg

Им е страст на сите

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-06.jpg

Уште од детството

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-07.jpg

Ова е земја на убави жени

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-08.jpg

И мажи со стил

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-09.jpg

Можете да славите Нова Година легнати на плажа

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-10.jpg

Секој агол е инспиративен

20-prichini-zoshto-brazil-e-zemja-shto-ne-se-zaborava-i-e-slabost-na-turistite-11.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

14 причини зошто треба да отидете во Тајланд барем еднаш во животот Мала земја во Азија која нуди толку многу природни убавини, дружење со дивиот жи...
8 причини зошто возењето со гондола во Венеција е толку скапо Гондолиерите одат во специјално училиште за да добијат лиценца, има строги прави...
22 причини зошто Финска е најсреќната земја на светот Државата се труди да одржи баланс работа vs. приватен живот кај жителите.Финскио...