Низ илустрации: Како се менува животот, откако ќе добиете дете?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Giro prodavac 22-04-2019
Столар 22-04-2019


Низ илустрации: Како се менува животот, откако ќе добиете дете?

Во животот има многу клучни точки кои ни го менуваат секојдневието и општо текот на животот, меѓутоа ништо не е повлијателно од новиот член – детето.

niz-ilustracii-kako-se-menuva-zivotot-otkako-ke-dobiete-dete-001.jpg

Ако сте тазе родители, многу добро ќе се препознаете во секоја илустрација, а доколку се подготвувате за улогата на родител - што точно ве чека?

1. Уметноста добива нови облици и вредности.

niz-ilustracii-kako-se-menuva-zivotot-otkako-ke-dobiete-dete-01.jpg

2. Се грижите за два автомобили, наместо за еден.

niz-ilustracii-kako-se-menuva-zivotot-otkako-ke-dobiete-dete-02.jpg

3. Патувањето станува потешко, во буквална смисла.

niz-ilustracii-kako-se-menuva-zivotot-otkako-ke-dobiete-dete-03.jpg

4. Зборовите самотија и мир ги бришете од употреба.

niz-ilustracii-kako-se-menuva-zivotot-otkako-ke-dobiete-dete-04.jpg

5. Ќе ви биде забавно, но на нов начин.

niz-ilustracii-kako-se-menuva-zivotot-otkako-ke-dobiete-dete-05.jpg

6. Ќе сфатите колку малку треба за среќа.

niz-ilustracii-kako-se-menuva-zivotot-otkako-ke-dobiete-dete-06.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Фотка од татко што му менува пелена на своето дете во јавен тоалет ста... Дали сопствениците на локалите прават сè за да им го олеснат престојот на луѓето...
Зошто мајка минала 2 години без да им купи нешто ново на децата? Кејти сфатила дека огледувањето на 3 мали деца е прескапо и дека постојано се фр...
Наместо подароци, донесете паричиња во пликца - нов тренд кој ве тера ... Постојат толку многу работи кои ме збунуваат, смеат и иритираат истовремено кога...