Скротете ги веѓите, исушете го лакот и уште 10 работи што може да ги правите со лак за коса


Скротете ги веѓите, исушете го лакот и уште 10 работи што може да ги правите со лак за коса

Можеби не го користите лакот за коса за неговата првична намена, но има многу други работи за кои може да ви биде од корист.

sprechete-otkopchuvanje-na-patent-isushete-gi-pobrzo-noktite-i-ushte-10-raboti-koi-mozhe-da-gi-napravite-so-lak-za-kosa-01.jpg

Со лак за коса покрај тоа што може да си ја стилизирате косата, може и да спречите откопчување на патентот на панталоните, може да си ги средувате веѓите, побрзо да го исушите лакот за нокти и уште многу други „домаќински“ работи кои ви требаат во секојдневието.

Лесни и едноставни трикови – олеснете си го животот со мултифункционалниот лак за коса.

Што сè може да направите со овој производ?

„Скротете“ ги веѓите со стара четка од маскара и лак за коса

sprechete-otkopchuvanje-na-patent-isushete-gi-pobrzo-noktite-i-ushte-10-raboti-koi-mozhe-da-gi-napravite-so-lak-za-kosa-02.jpg

Испрскајте го со лак за коса врвот на конецот за полесно да го вденете во игла

sprechete-otkopchuvanje-na-patent-isushete-gi-pobrzo-noktite-i-ushte-10-raboti-koi-mozhe-da-gi-napravite-so-lak-za-kosa-03.jpg

Спречете лизгање и откопчување на патентот на панталони

sprechete-otkopchuvanje-na-patent-isushete-gi-pobrzo-noktite-i-ushte-10-raboti-koi-mozhe-da-gi-napravite-so-lak-za-kosa-04.jpg

Заштитете ги цртежите на децата

sprechete-otkopchuvanje-na-patent-isushete-gi-pobrzo-noktite-i-ushte-10-raboti-koi-mozhe-da-gi-napravite-so-lak-za-kosa-05.jpg

Испрскајте ги завесите за да не собираат прашина

sprechete-otkopchuvanje-na-patent-isushete-gi-pobrzo-noktite-i-ushte-10-raboti-koi-mozhe-da-gi-napravite-so-lak-za-kosa-06.jpg

Ако имате дамка на облека, прво испрскајте ги со лак, оставете неколку минути па ставете да се пере во машина

sprechete-otkopchuvanje-na-patent-isushete-gi-pobrzo-noktite-i-ushte-10-raboti-koi-mozhe-da-gi-napravite-so-lak-za-kosa-07.jpg

Уште трикови на следната страна... Би можело да ве интересира:

10 работи кои никогаш не треба да ги чувате во бањата Иако некои производи се наменети за да се користат во бањата, дефинитивно не тре...
Работи кои може да ги перете во машина, без да се уништат Машината за перење облека може да ни помогне за перење на многу други работи, иа...
9 работи кои никогаш не треба да ги ставате во машина за садови Кога ќе се насоберат садови, никој нема желба да ги мие, па најлесно е да се ста...

Најчитани неделава