Крзненa навлакa за капакот на тоалетната шолја: 3 најужасни грешки во ентериерот од 70-тите


Крзненa навлакa за капакот на тоалетната шолја: 3 најужасни грешки во ентериерот од 70-тите

Милје над или под телевизорот - ви враќа спомени од детството и ве фаќа смеа при самата помисла?

krznena-navlaka-za-kapakot-na-toaletnata-sholja-3-najuzasni-greshki-vo-enterierot-od-70tite-01.jpg

На поле модни трендови можеби сте носталгични за некои парчиња од 70-тите од минатиот век, но кога станува збор за уредувањето на ентериер сигурни сме дека работите што биле ИН пред пет децении, денес не ве воодушевуваат.

Едно ново истражување откри кои се најголемите греши во уредувањето на ентериер од пред 50 години:

Крзнени навлаки за капакот на тоалетната шолја

krznena-navlaka-za-kapakot-na-toaletnata-sholja-3-najuzasni-greshki-vo-enterierot-od-70tite-02.jpg

Завеси со монисти

krznena-navlaka-za-kapakot-na-toaletnata-sholja-3-najuzasni-greshki-vo-enterierot-od-70tite-03.jpg

Килими на ѕидовите

krznena-navlaka-za-kapakot-na-toaletnata-sholja-3-najuzasni-greshki-vo-enterierot-od-70tite-05.jpg

Во истражувањето имало 2.000 испитаници, кои токму '70-тите години ги прогласиле за декада со најлоши избори за уредување на ентериер со 38% од гласовите, а 80-тите години се нашле на второто место со 22% од гласовите.

За негативни трендови од минатото биле прогласени и водените кревети, сè што имало животински принт и телевизорите ставени на шкафови, ние тука би додале со „милје“ под или над нив.

krznena-navlaka-za-kapakot-na-toaletnata-sholja-3-najuzasni-greshki-vo-enterierot-od-70tite-07.jpg

krznena-navlaka-za-kapakot-na-toaletnata-sholja-3-najuzasni-greshki-vo-enterierot-od-70tite-06.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Mладешки, женствени, неодоливи: Најубавите катчиња за девојки на Pinte... Без разлика дали сте соло кралица, или, пак, живеете со цимерки под кирија, овие...
14 идеи како да избегнете непрактичен ентериер во домот Честопати кога гледаме нови идеи кои се модерни во моментот чувствуваме ентузија...
5 кристали кои енергетски го чистат домот + како да се заштитите кога ... Привлечете ги среќата, рамнотежата и позитивната енергија во животниот простор, ...

Најчитани неделава