7 работи со кои правите вашиот дом да изгледа старомодно


7 работи со кои правите вашиот дом да изгледа старомодно

Вашиот дом и уредувањето кажува многу за вас, па само со еден поглед на ентериерот може да се открие дали сте старомодни.

6-raboti-so-koi-pravite-vashiot-dom-da-izgleda-staromodno-01.jpg

Ако домот во кој живеете наликува како на оној на нашите баби, веројатно е време да внесете некоја модерна нота во него.

Секако, тоа не значи дека треба да го реновирате од корен, но отстранете некои работи кои потсеќаат на старото време.

Работи во домот кои прават да изгледа старомодно:

Имате комплет од многу слични сувенири кои немаат никаква функција освен да фаќаат прашина

6-raboti-so-koi-pravite-vashiot-dom-da-izgleda-staromodno-02.jpg

Уште користите милје на некои површини

6-raboti-so-koi-pravite-vashiot-dom-da-izgleda-staromodno-03.jpg

Чувате (очигледно) вештачки цвеќиња во вазна

6-raboti-so-koi-pravite-vashiot-dom-da-izgleda-staromodno-04.jpg

Го чувате стариот монитор во работното катче

6-raboti-so-koi-pravite-vashiot-dom-da-izgleda-staromodno-05.jpg

Насекаде има дрвени работи, па дури и на ѕидот

6-raboti-so-koi-pravite-vashiot-dom-da-izgleda-staromodno-06.jpg

Прозорите ви се покриени со старински завеси

6-raboti-so-koi-pravite-vashiot-dom-da-izgleda-staromodno-07.jpg

Имате мебел со цветен дезен

6-raboti-so-koi-pravite-vashiot-dom-da-izgleda-staromodno-08.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

30 докази дека жолтата боја го носи летото во вашиот дом секој ден (фо... Освежете го вашиот дом и имајте го „сонцето“ во вашиот дом во текот на целата го...
15 едноставни начини со кои ќе му дадете нов и подобар изглед на домот... Не ви треба којзнае колку труд за да создадете дом како оние што ги гледате во с...
Предмети од домот кои не треба да ги фрлате пред селење Многу луѓе преселувањето го користат како прилика да фрлат работи кои одамна не ...