Работи кои треба да ги отстраните од домот по 30-тиот роденден


Работи кои треба да ги отстраните од домот по 30-тиот роденден

Непотребни листови, документи, сметки…

Нормално е со годините да ви е натрупаат секакви сметки, документи, тетратки и што уште не.

Обично сите избегнуваме да ги средуваме овие работи, но подобро исчистете ги сега пред да се соберат уште повеќе.

raboti-shto-bi-trebalo-da-gi-otstranite-od-domot-otkako-kje-napolnite-30-godini-06.jpg

Постери и фотографии без рамки

Лепењето постери и фотографии по ѕидовите е неизбежна фаза од животот на сите. Но, сега сте возрасни и подобро би било да ги изложувате постерите и фотографиите во рамки.

На овој начин просторијата ќе изгледа многу подобро, но и ќе ги заштитите постерите и фотографиите.

raboti-shto-bi-trebalo-da-gi-otstranite-od-domot-otkako-kje-napolnite-30-godini-07.jpg

„Привремен“ мебел

Пластични фиоки, пластични столчиња и целиот мебел што е „привремен“, почнете да размислувате да го замените со друг, поквалитетен. Можеби сега не е време за тоа со оглед на ситуацијата, но разгледувајте парчиња мебел и зачувувајте го она што ви се допаѓа.

raboti-shto-bi-trebalo-da-gi-otstranite-od-domot-otkako-kje-napolnite-30-godini-08.jpg

Пластични садови

Заборавете на пластичните садови и прибор, особено оние за една употреба. Со нив непотребно ја загадувате околината, а и сигурно нема да уживате во оброците послужени во пластични садови.

raboti-shto-bi-trebalo-da-gi-otstranite-od-domot-otkako-kje-napolnite-30-godini-09.jpg

Вештачки растенија

Можеби вештачките растенија ви изгледаат полесни за одржување, но иако не ги наводнувате, мора постојано да ја бришете прашината од нив.

Просторот ќе изгледа многу подобро со природни растенија, а самата грижа за нив секогаш ќе ви го подобрува расположението.

raboti-shto-bi-trebalo-da-gi-otstranite-od-domot-otkako-kje-napolnite-30-godini-10.jpg

Спирова С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Работи од домот со кои е време да се збогувате Свесни сте дека во домот имате многу непотребни работи, не зависно дали добиени ...
Фотки кои ќе ве убедат дека домот по реновирањето изгледа непрепознатливо Реновирањето на домот е долг и напорен процес. Потребни се добри идеи, план, ушт...
11 работи што треба да ги обоите за белиот ентериер да добие нов изглед Одвреме навреме, на сите ни станува здодевен и монотон домот, дури и ако кога см...

Најчитани неделава