Трендови кои се проблематични при уредувањето на ентериерот


Трендови кои се проблематични при уредувањето на ентериерот

Тоа што изгледа одлично на Инстаграм, не значи дека изгледа добро и во реалноста. Кои трендови не се баш практични?

trendovi-koi-se-problematichni-pri-ureduvanjeto-na-enterierot-01.jpg

Трендовите во уредувањето на ентериерот доаѓаат и си одат, но некои од нив се навистина проблематични.

Професионалните дизајнери на ентериери дефинтивно не ги обожаваат.

Актуелни проблематични трендови:

Комплетно бел ентериер – не е практичен затоа што е тежок за одржување

trendovi-koi-se-problematichni-pri-ureduvanjeto-na-enterierot-02.jpg

Отворени полици – тешко е за изведување и во живо изгледа полошо отколку на Инстаграм

trendovi-koi-se-problematichni-pri-ureduvanjeto-na-enterierot-03.jpg

Парчиња мебел од антикварница – зафаќаат премногу простор некогаш, а и е тешко да се комбинираат со модерен мебел

trendovi-koi-se-problematichni-pri-ureduvanjeto-na-enterierot-04.jpg

Клупи – изгледаат добро, но се навистина непрактични за употреба

trendovi-koi-se-problematichni-pri-ureduvanjeto-na-enterierot-05.jpg

Ѕидови во силни бои – некои дизајнери ова го сметаат за застарен тренд

trendovi-koi-se-problematichni-pri-ureduvanjeto-na-enterierot-06.jpg

Уште 5 трендови на следната страна...Би можело да ве интересира:

13 работи кои прават уредувањето на домот да ви изгледа евтино Безличните предмети, несоодветната големина на мебелот и пренагласените ѕидови с...
Грешки кои ги правите при уредувањето на малите станови заради што изгледаат неуредно Малите станови може да бидат многу добро уредени и пријатни за живот, доколку ус...
Стилски идеи за уредување на ентериерот за сите девојки кои ја следат модата Инстаграм блогерите стануваат тренд во секоја област, па така и во уредувањето.&...

Најчитани неделава