Александра Лозановска (50): „Цел живот живеам во Демир Хисар и продавам производи од мојата бавча“

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-28.jpg

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-27.jpg

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-26.jpg

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-21.jpg

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-17.jpg

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-16.jpg

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-11.jpg

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-08.jpg

aleksandra-lozanovska-50-cel-zhivot-zhiveam-vo-demir-hisar-i-prodavam-proizvodi-od-mojata-bavcha-03.jpg

Повеќе фотографии оттаму:

© CRNOBELO.com Забрането преземање и копирање. Крадењето на авторски текстови е казниво со закон.

Симона Симионова | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Вероника, Русинка мажена во Скопје: „Љубовта ме донесе тука пред 14 години – обожавам ајвар и греана... „Кога дојдов овде првпат, искрено, ми беше чудно кога излегов на тераса и видов ...
Перица Илиевски, страстен читател и колекционер на книги: „Мојата библиотека има 304 книги, купување...  Перица Илиевски (20) од Свети Николе е студент на факултет за информатика ...
Петар од Скопје живее во ашрам во Индија: „Се будиме во 5 наутро, по ладниот туш следи јога, а навеч... „Се станува околу 5 часот, следува ладен туш и почнуваме со различни јога вежби ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg