Бидете безгрижни со Семејно приватно здравствено осигурување на Еуролинк
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Software Engineer 13-03-2018
Elektricari 22-03-2018
Оператор 22-03-2018


Бидете безгрижни со Семејно приватно здравствено осигурување на Еуролинк

Семејството на прво место. А кога станува збор за здравјето на нашите најблиски, тука нема компромиси. Исполнувајќи ги потребите на современото семејство, Еуролинк ви нуди Семејно приватно здравствено осигурување коешто важи за тренд на денешнината кога станува збор за лекување и грижа за здравјето.

bidete-bezgrizni-so-semejno-privatno-zdravstveno-osiguruvanje-na-eurolink-01.jpg

Еуролинк Осигурување за првпат на семејствата во Македонија им нуди уникатен пакет кој овозможува здравствена заштита и лекување на целото семејство во најпознатите, најдобрите и најмодерните приватни здравствени установи во Република Македонија и во Европа.

Доколку сè уште се двоумите, ви нудиме најмалку 10 причини зошто е добро да го осигурите своето семејство. Со полисата за Семејно приватно здравствено осигурување добивате:

1. Лекување во најмодерни болници во државата и во странство;

2. Директна исплата на трошоците за болничко лекување во приватна болница по ваш избор;

3. Безгрижност за тоа колку ќе чинат престојот, прегледите, евентуалните хируршки интервенции и специјалистичките постапки;

4. Еднаква квалитетна здравствена грижа за сите членови на семејството;

5. Заштеда на време и пари со брз пристап до дијагноза и лекување на болеста;

6. Целосна здравствена грижа за целото семејство на едно место; Бесплатни превентивни стручни прегледи;

7. 24/7 телефонска поддршка и можност за навремено реагирање во кое било време од денот;

8. Покриени трошоци за сместување во приватни болници („Систина“, „Ремедика“, „Филип Втори“, „Неуромедика“ и др.), третман од најдобрите доктори, специјалистички и дијагностички постапки вклучувајќи и патологија, Х-зраци, КТ-скен, МРИ-скен и PET-скен и трошоци за лекување малигни заболувања;

9. Можност за заштеда доколку не користиме здравствена услуга во текот на осигурителниот период.

Со Еуролинк може да одберете еден од трите пакети за Семејно приватно здравствено осигурување според вашите потреби, и тоа: Основно, Комфорт и Премиум по цена од 1 800, 2 000 и 3 350 денари месечно. Сите детали за вклучените ризици и бенефити за вас можете да ги прочитате на следниот ЛИНК.

Донесете ја вистинската одлука и обезбедете му квалитетна здравствена заштита на вашето семејство.

Најчитани неделава