ЕВН има закон маркетинг - Трите нови реклами за кои сите зборуваат (видео)


ЕВН има закон маркетинг - Трите нови реклами за кои сите зборуваат (видео)

„Драгане, многу сум возбудена“, нуркањето на Весна Петрушевска и лажниот цепелин на Столе се дел од рекламната кампања на ЕВН пред која симнуваме капа.

evn-ima-zakon-marketing-trite-novi-reklami-za-koi-site-zboruvaat-001.jpg

Конечно реклами кои сами ќе ги барате за да ги изгледате и да ги споделите со пријателите за да се насмеете.

Како се прави закон маркетинг со шеги на сопствена сметка:

М. Д. | Црнобело