Како да ги направите вашите секојдневни пазарења поисплатливи?


Како да ги направите вашите секојдневни пазарења поисплатливи?

Пазарењата во поголемите и помалите локални маркети се речиси неизбежна обврска на секое домаќинство. Изборот е голем, а сѐ зависи од вашите потреби. Независно дали ви е потребен потесен или поширок асортиман на производи, дали ви е важна услугата или пак прифатливите цени, достапноста на свежо овошје и зеленчук, свежо месо или риба, или пак готвени јадења, салати, слатки и печива, на нашиот пазар навистина постојат голем број можности за пазарување.

kako-da-gi-napravite-vasite-sekojdnevni-pazarenja-poisplatlivi-01.jpg

Но, дали знаете дека само со мала промена на вашите секојдневни навики при пазарувањето, можете и да дополнително заштедите во вашиот локален маркет?

Во пресрет на летниот период, каде насекаде владеат голем број на акции и попусти, одберете дополнителна заштеда при секое ваше купување.  Долгогодишното искуство и задоволството кај голем број на купувачи докажуваат врвна услуга и производи кај Рептил маркетите, Веро маркетите, Гранап и Мин-Екс,  а дополнително со Cashback World ќе заштедите и одреден процент на поврат на вашите средства. А, за поволностите да бидат уште поголеми, ќе добиете и дополнителни шопинг поени кои можете да ги искористите кај сите Трговски Партнери на Cashback World.

Затоа, размислувајте паметно и домаќински, не потценувајте ги вашите средства и така уживајте во предностите на Cashback World на повеќе од 2300 Cashback локации и кај повеќе од 1800 Трговски Партнери во Македонија. Едноставно е: при пазарувањето само треба да ја покажете вашата Cashback World картичка на касата во вашиот локален маркет, платете како и вообичаено и ќе добиете одреден процент поврат на вашите средства, како и дополнителни шопинг поени.

Дополнително, во Веро, Гранап и Мин-Екс ќе можете да пазарите само со едноставно приложување на вашиот Електронскиот ваучер, со кој ќе добиете инстант брз поврат на вашите средства. Овој Е-ваучер e валиден за плаќање на сите артикли, вклучително и во време на сезонски промоции и намалувања, при што ќе ви донесе и дополнителни попусти.

Погледнете ја целосната листа на маркети на Cashback World тука: https://www.cashbackworld.com/mk/branche/food-beverages

Доколку пак сѐ уште немате Cashback картичка, за истата можете многу едноставно, брзо и бесплатно да аплицирате онлајн и навистина ќе се уверите во дополнителните попусти, а притоа ќе ги пазарувате најквалитетните производи за вашето семејство и вашите најмили.

kako-da-gi-napravite-vasite-sekojdnevni-pazarenja-poisplatlivi-02.jpg