Онлајн кредити – брзо и лесно како 1, 2, 3


Онлајн кредити – брзо и лесно како 1, 2, 3

Како да ги решите финансиските проблеми во еден ден, па дури и за неколку часа? Одговорот е едноставен – брз онлајн кредит од ФД Монимакс Финансиско, за кој можете да аплицирате многу лесно, додека го пиете првото утринско кафе, а од првиот клик до одобрувањето на кредитот ќе поминат само неколку часа.

onlajn-krediti-brzo-i-lesno-kako-1-2-3-01.jpg

Аплицирањето за онлајн кредит од ФД Монимакс Финансиско е едноставно како сурфање на Вашата омилена социјална мрежа. Во кредитниот калкулатор го внесувате износот на кредитот и периодот на отплата, и тој автоматски ќе го пресмета износот на Вашата месечна рата. Со еден клик внесувате дополнителни информации во онлајн формуларот и ги испраќате потребните документи. ФД Монимакс Финансиско ќе Ви даде одговор на Вашето барање со најсоодветното решение за Вас.

ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови и фиксна каматна стапка од 0.833% за целиот период на отплата, со еднократен административен трошок во износ од 800 – 3000 денари. Износот на кредитот е од 8000 денари до 60.000 денари со рок на отплата до 12 месеци. Стапката на вкупни трошоци (СВТ) изнесува 49.95%.

onlajn-krediti-brzo-i-lesno-kako-1-2-3-2-2.jpg

Не чекајте Вашите финансиски проблеми да стануваат поголеми од ден на ден, посетете го вебсајтот на ФД Монимакс Финансиско и брзо и дискретно дојдете до сумата која ви е потребна.

За повеќе информации јавете се на нивниот контакт телефон 046 230 233 или посетете ги нивните канцеларии на следнава адреса:

Даме Груев бр.15, локал 4

6000 Охрид

Најчитани неделава