CRNOBELO.com петта година по ред STUBRAND, на јубилејното 5-то издание во Македонија

По петти пат квалитетот ни беше препознаен од студентите во Македонија – по петти пат CRNOBELO.com си ја понесе STUBRAND статуетката.

crnobelo-com-petta-godina-po-red-stubrand-na-jubilejnoto-5to-izdanie-vo-makedonija-001.jpeg

Се радуваме што го задржавме континуитетот помеѓу младата публика и што трудот кој секојдневно го вложуваме е наградуван со STUBRAND веќе петта година по ред.

Единствени од нашата категорија со ова признание, слободно можеме да кажеме „ви благодариме“ што препознавате дека се издвојуваме од конкуренцијата.

Вкупно 15 производни и компаниски брендови, едно радио, еден веб портал и една телевизија се меѓу најомилените брендови на студентската популација за 2019 година кои официјално беа промовирани како STUBRAND-ови пред повеќе од 300 студенти за време на јубилејниот 5-ти свечен настан во организација на STUBRAND Macedonia.

crnobelo-com-petta-godina-po-red-stubrand-na-jubilejnoto-5to-izdanie-vo-makedonija-2-1.jpg

Региналниот директор, д-р Виктор Ѓорѓиески изјави: “Во 5 години постоење во Македонија, имаме 36 сертифицирани брендови претставени пред преку 1500 студенти на 5 свечени настани. Повеќе од 20 студенти добија бесплатни патувања низ Европа. Вклучивме преку 3000 студенти во десетиците специјализирани кампањи во студентските домови за кои обезбедиме илјадници безбројни производи од нашите партнери. Придонесовме за безброј насмеани лица. Лично јас сум пресреќен бидејќи успеавме во нашата мисија, да бидеме мостот помеѓу компаниите и студентите преку кого студентите ќе ја пронајдат својата посакувана работа, а компаниите своите барани кадри. Им се заблагодарувам на сите кои во изминатите 5 години учествуваа во градењето на брендот и во сите досегашни активности. Од името на тимот на STUBRAND ветуваме уште многу години посветеност и уште многу вакви јубилеи.“

crnobelo-com-petta-godina-po-red-stubrand-na-jubilejnoto-5to-izdanie-vo-makedonija-2-2.jpg

STUBRAND е првиот иновативен концепт посветен на промоција на најпопуларните брендови меѓу студентската популација. Имено, преку спроведување на истражувачки процес за мерење на имиџот на брендовите согласно уникатната STUBRAND методологија, студентите директно ги отценуваат и избираат своите омилени брендови.

crnobelo-com-petta-godina-po-red-stubrand-na-jubilejnoto-5to-izdanie-vo-makedonija-2-3.jpg

Прв избор на студентите за 2019 се следните брендови: Hyundai, Ladna, Dobra voda, Шпаркасе банка, Zegin, Telekabel, Peko, Rapsody Travel&Events, Kouzon, Голден арт, Pfanner, Healthy food by Zegin, Pazar 3.mk, Македонска куќа, Bords eve, Antenna 5 radio, Crnobelo.com и Телевизија 24.

https://www.facebook.com/watch/?v=385679792375601

Би можело да ве интересира:

CRNOBELO.com е најдобриот забавен сајт за 2021-ва - 0 вести политика и повеќе од 250 интервјуа со Ма... Горди сме! 258 објавени квизови по општи познавања, 156 интервјуа со Македонци н...
Македонија е во топ 10 земји со најголема планинска површина – се гордееме што сме меѓу првите во не... По листите на кои се најдовме на првите места по загаденост на воздухот, конечно...
Во Скопје ЗОО се родија лавчиња за првпат по повеќе од 20 години – позитива на денот! Една од најубавите вести која ни го направи денот – во скопската Зоолошка градин...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg