Падна првиот снег на планините низ Македонија (фото+видео)


Падна првиот снег на планините низ Македонија (фото+видео)

Планинарски дом Караџица објави видео од првиот снег, годинава задоцнет, а на Инстаграм има неколку фотки и од првиот снег во Маврово.

padna-prviot-sneg-na-planinite-niz-makedonija-foto-video-1.jpg

Првиот слој снежна покривка падна на планините низ Македонија.

На социјалните мрежи се објавуваат први фотки од снегот за оваа сезона, а иако е малку, сепак носи барем малку радост кај луѓето и животните кои го начекаа. 

Караџица

Маврово

https://www.instagram.com/p/CH3PjkQLuG0/

padna-prviot-sneg-na-planinite-niz-makedonija-foto-video-03.JPG

padna-prviot-sneg-na-planinite-niz-makedonija-foto-video-04.jpg

padna-prviot-sneg-na-planinite-niz-makedonija-foto-video-02.jpg

Неизмерна радост на куче на снегот во Маврово

М. М. | Црнобело

Најчитани неделава