Фото-прошетка низ Охрид – бајковита атмосфера со снежна покривка - Results from #1


Фото-прошетка низ Охрид – бајковита атмосфера со снежна покривка

foto-proshetka-niz-ohrid-bajkovita-atmosfera-so-snezhna-pokrivka10.jpg

foto-proshetka-niz-ohrid-bajkovita-atmosfera-so-snezhna-pokrivka-11.jpg

foto-proshetka-niz-ohrid-bajkovita-atmosfera-so-snezhna-pokrivka-02.jpg

foto-proshetka-niz-ohrid-bajkovita-atmosfera-so-snezhna-pokrivka-12.jpg

foto-proshetka-niz-ohrid-bajkovita-atmosfera-so-snezhna-pokrivka-13.jpg

foto-proshetka-niz-ohrid-bajkovita-atmosfera-so-snezhna-pokrivka-14.jpg

М. М. | Црнобело / фото: Зоран СпирковскиБи можело да ве интересира:

Планината Китка е како сцена од зимска бајка (фото) Дрвени куќички прекриени со снег на покривите, гранки од дрвја натежнати од снег...
Охрид блеска во новогодишно руво (фото) Охрид е магичен во секое годишно време, па така е и во овој претпразничен период...
Зимска бајка: Падна првиот снег на Попова Шапка (фото) Падна првиот снег и на Попова Шапка... Утро обоено во бело и сцена како од зимск...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg