Милена Антовска - тело на модел, Лила без Фотошоп: Македонските познати дами се сончаат во Турција (фото)


Милена Антовска - тело на модел, Лила без Фотошоп: Македонските познати дами се сончаат во Турција (фото)

„Кога после скоро две години ќе отидеш на море и не знаеш што попрво да направиш“, напиша Милена Антовска, а пак Лила Филиповска искрена „Кога позираш и мислиш те слика ...а он си праи видео...нема лажи, нема преваре, нема филтер, нема Фотошоп“.

milena-antovska-telo-na-model-lila-bez-fotoshop-makedonskite-poznati-dami-se-sonchaat-vo-turcija-foto-01.jpg

Периодов повеќе македонски личности уживаат на одмор во Турција. 

Антониа Гиговска во летно издание покажа дека е драстично ослабена, но и другите познати македонски дами покажаа дека имаат со што да се пофалат.

Лила Филиповска откри дека наместо да ја сликаат, ја снимале, па видеото го објави како доказ дека изгледа одлично без Фотошоп и филтри. Таа се одлучи за розово монокини, а во описот на видеото напиша: „Кога позираш и мислиш те слика ...а он си праи видео...нема лажи, нема преваре, нема филтер, нема Фотошоп“.

Водителката Милена Антовска пак, го покажа телото на модел и во описот на фотката напиша: „Кога после скоро две години ќе отидеш на море и не знаеш што попрво да направиш. Јас решив да почнам со плажа и сончање“.

Македонските познати дами уживаат во Турција:

Милена Антовска

Лила Филиповска

milena-antovska-telo-na-model-lila-bez-fotoshop-makedonskite-poznati-dami-se-sonchaat-vo-turcija-foto-04.jpg

Антониа Гиговска

milena-antovska-telo-na-model-lila-bez-fotoshop-makedonskite-poznati-dami-se-sonchaat-vo-turcija-foto-03.jpg

milena-antovska-telo-na-model-lila-bez-fotoshop-makedonskite-poznati-dami-se-sonchaat-vo-turcija-foto-06.jpg

Јелена Спенџарска

milena-antovska-telo-na-model-lila-bez-fotoshop-makedonskite-poznati-dami-se-sonchaat-vo-turcija-foto-02.jpg

С. С. | Црнобело

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg