Трансформацијата на пчеларката со срце планина – Атиџе Муратова блеска со новиот стил (фото)


Трансформацијата на пчеларката со срце планина – Атиџе Муратова блеска со новиот стил (фото)

Таа е жена со душа како планина и сонце во очите и во последно време блеска со променетиот изглед, иако за нас е прекрасна во секое издание.

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-01.jpg

Атиџе Муратова, жената која нè направи горди пред светот, скромната и природна жена од селото Бекирлија, која сега живее во селото Дорфулија, жената што ги сака пчелите дури повеќе и од луѓето, денес изгледа поубаво и посреќно од кога било.

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-03.jpg

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-02.jpg

Таа е среќна и исполнета од дружбите со нејзината пријателка Сузана Турунџиева, која ѝ е поддршка како во музичката кариера која почна да ја гради, така и во процесот на трансформирање на изгледот.

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-06.jpg

Атиџе шарените шалвари и марамите на главата ги замени со исфенирана коса, фустани и високи потпетици за специјални пригоди.

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-07.jpg

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-10.jpg

Таа ја доведе насмевката до совршенство и едноставно блеска. Но, Атиџе е жена со душа, шарм, со милост во очите и за нас таа е прекрасна во секое издание.

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-12.jpg

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-09.jpg

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-11.jpg

od-visoki-potpetici-do-sovrshena-nasmevka-drastichnata-transofmracija-na-atidje-muratova-foto-08.jpg

С. С. | Црнобело / фото извор: Фејсбук Сузана Турунџиева

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg