Култни македонски евергрини кои мора да ги пуштите на следната забава


Култни македонски евергрини кои мора да ги пуштите на следната забава

Сашка Петковска – Бакни ме

Зафир Хаџиманов – Љубов неверна

Славе Димитров – Каде песно моја

Нина Спирова – Еден бакнеж

Диме Поповски – Штом те видам

Даниела Панчетовиќ Шпато – За нас почнува живот

Верица Ристевска – Галебе мој тажен

Квартет Импулси - Се руши еден свет

(О)Милена | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Кои песни се очекува да бидат хитови за пролет 2019? Сè уште се нема издвоено ниту една песна која е на пат да ја одбележи 2019 годин...
Ребека повикува на плажа, Лозано ќе го памти ова лето - македонски „ле... Летото е во полн ек, а добрата музика е неизоставен дел од забавата. Македонскат...
„Волшепства мали“ од македонското музичко минато кои сте ги заборавиле Замислете да успеете го вклучите вашиот компјутер од 2008 година со Windows XP и...