Прекрасна и со неколку килограми плус – како изгледа Нели Фуртадо денес? (фото)


Прекрасна и со неколку килограми плус – како изгледа Нели Фуртадо денес? (фото)

Promiscuous

Say It Right

Maneater

Broken Strings

All Good Things (Come To An End)

(О)Милена | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Кои песни се очекува да бидат хитови за пролет 2019? Сè уште се нема издвоено ниту една песна која е на пат да ја одбележи 2019 годин...
Ребека повикува на плажа, Лозано ќе го памти ова лето - македонски „ле... Летото е во полн ек, а добрата музика е неизоставен дел од забавата. Македонскат...
10 песни кои се очекува да бидат летни хитови за 2019 година Летото е речиси на прагот. Температурите полека се зголемуваат, а забавите стану...