Низ евергрините на најголемиот чаирски романтичар - Владо Јаневски


Низ евергрините на најголемиот чаирски романтичар - Владо Јаневски

„Некогаш и негде“

„Не заборавај да се сетиш на мене“

„Ко да вчера не ни било“

„Тајна отровна“

„Мавровска белина“

„Ако не те сакам“

„Повторно се заљубувам во тебе“

„Булки“

Мила М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

5 песни во кои всушност не се пее за љубов Голем дел од нас сметаат дека баладите или барем оние песни кои звучат романтич...
Новата песна на Ријана и Дрејк + 7 други кои се очекува да бидат летни хитови Можеби во овој период од годината, со овие „тмурни“ денови, летото ви изгледа мн...
Луис Фонси открива за што пее во Despacito (видео) Иако на многумина веќе им е преку глава од оваа песна, сепак на повеќето им се д...