Се прободел со нож за да ја импресионира, таа го вика ’тато‘ – Бизарната врска на Машин Ган Кели и Меган Фокс

Си подаруваат ланче со сопствената крв, шетаат со црни јазици и јавно се бакнуваат со страст, а последно, Машин Ган откри дека се прободел со нож за да ја импресионира – бизарни детали од љубовната врска на Меган Фокс и нејзиното ново „лошо момче“.

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-nesekojdnevnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-01.jpg

Машин Ган Кели (31) и Меган Фокс (35) се еден од славните парови што постојано привлекуваат внимание кај публиката, како поради тоа што изгледаат совршено заедно, така и поради тоа што постојано споделуваат бизарни моменти од својот приватен живот.

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-bizarnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-03.jpg

Машин Ган Кели неодамна гостуваше во The Tonight Show каде откри нов бизарен момент од нивната врска кога еден обид да ја импресионира својата девојка завршил лошо.

„Тревис ми подари нож што беше изгравиран со нашиот нов албум и сакав да ѝ го покажам на Меган. Го фрлив ножот и кога се врати, наместо да го фатам, ме прободе во рака“ – вели тој и додава дека не покажал слабост пред својата девојка, туку чекал таа да си замине следното утро, за да побара помош.

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-bizarnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-04.jpg

Меган и Машин Ган Кели се запознале во 2020-та година за време на снимањето на филмот Midnight in the Switchgrass.

Во тој период Меган сè уште беше во брак со Брајан Остин Грин со кого има три деца, но набрзо по ова одлучи да се раздели од него и да ја започне врската со нејзината нова љубов, кого го нарекува нејзин „оган близнак“.

Според неа значењето на зборот на „оган близнак“ е подлабоко од сродна душа, затоа што означува ист „оган“ раздвоен во две тела.

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-bizarnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-05.jpg

Иако на фотогарфиите изгледаат совршено заедно сепак има повеќе бизарни мигови од нивната врска, а се чини дека симболот на „ножот“ и крвта се редовна декорација во нивните објави: од идентичен маникир, до објави со емотикони на социјалните мрежи.

Во продолжение неколку бизарни моменти од нивната врска: 

Објавувањето на спотот за песната на Машин Ган Кели, Bloody Valentine, во кој играше Меган Фокс го прославија со идентичен маникир. На еден од ноктите се гледа цртеж од крвав нож.

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-bizarnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-06.jpg

Во твитот со којшто Машин Ган Кели јавно објави дека е во врска со Меган Фокс имаше два емотикони: срце и нож;

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-bizarnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-11.jpg

На првиот заеднички состанок тие двајцата провалиле во зграда и се искачиле на покривот, каде слушале панк-музика и се бакнувале. Папараците успеаја да ја уловат Меган како се качува со високи потпетици.

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-bizarnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-07.jpg

Додека некои двојки за подарок си даваат романтични подароци за Денот на вљубените, Машин Ган Кели за подарок доби ланче со нејзината крв. „Те носам околу вратот“ – напиша на социјалните мрежи.

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-bizarnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-08.jpg

Имаат заеднички тетоважи – но, за разлика од некои парови што прават идентични тетоважи, славната двојка сами се тетовираа меѓусебно.

se-probodel-so-nozh-za-da-ja-impresionira-taa-go-vika-tato-bizarnata-vrska-na-mashin-gan-keli-i-megan-foks-10.jpg

Таа го вика „тато“. Кога говори за својот сакан, Меган најчесто го вика „тато“. Така, по појавувањето со голиот фустан на доделувањето на MTV наградите Меган рече дека „тато ѝ рекол да се појави гола“, а таа рекла „Како ќе кажеш, тато!“.

Б. С. Б. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Меган Фокс откри дека имала спонтан абортус со бебето на Машин Ган Кели: „Се прашував - Зошто ми се ... „Ни беше многу тешко и на двајцата и тоа нè одведе во еден сосема поинаков праве...
10 светски ѕвезди кои биле во врска и со мажи и со жени Некои од најголемите светски ѕвезди не кријат дека ги привлекуваат и двата пола,...
Чак Норис ја изневерил првата сопруга и добил ќерка - дознал за неа дури 26 години подоцна Додека бил во брак со првата сопруга, Чак Норис имал афера од која добил ќерка. ...
Меган Маркл го прослави 42-иот роденден - Хари покрај неа, а таа блеска од среќа, по гласините за ра... Парот до пред извесен период со месеци се немаше појавено во јавност заедно и кр...
Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
Скандалозниот љубовен живот на Џоан Колинс: Првиот сопруг ја силувал, од петтиот е постара 31 година „Сите поранешни сопрузи беа со мене за пари. Единствено третиот не се збогати на...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg