Џиновски крокодил, најголемото дрво на светот: 14 работи чија големина ќе ве запрепасти


Џиновски крокодил, најголемото дрво на светот: 14 работи чија големина ќе ве запрепасти

Колку е поголемо сонцето од Земјата или пак како изгледаат белите дробови на коњот? Ќе се изненадите!

dzinovski-krokodil-najgolemoto-drvo-vo-svetot-14-raboti-chija-golemina-kje-ve-zaprepasti-01.jpg

Дали можете да замислите како изгледа најголемата џиновска желка на светот или огромните внатрешни органи на некои животни?

Големината на некои работи навистина ќе ве запрепасти:

Дланките на горила

dzinovski-krokodil-najgolemoto-drvo-vo-svetot-14-raboti-chija-golemina-kje-ve-zaprepasti-04.jpg

Колку планети како Земјата би собрало во сонцето

dzinovski-krokodil-najgolemoto-drvo-vo-svetot-14-raboti-chija-golemina-kje-ve-zaprepasti-05.jpg

Бели дробови од коњ

dzinovski-krokodil-najgolemoto-drvo-vo-svetot-14-raboti-chija-golemina-kje-ve-zaprepasti-06.jpg

Модел на срцето на синиот кит

dzinovski-krokodil-najgolemoto-drvo-vo-svetot-14-raboti-chija-golemina-kje-ve-zaprepasti-02.jpg

Комплетно израснат вомбат

dzinovski-krokodil-najgolemoto-drvo-vo-svetot-14-raboti-chija-golemina-kje-ve-zaprepasti-03.jpg

Титаник vs. модерните крузери

dzinovski-krokodil-najgolemoto-drvo-vo-svetot-14-raboti-chija-golemina-kje-ve-zaprepasti-08.jpg

Комета во споредба со големината на градот Лос Анџелес

dzinovski-krokodil-najgolemoto-drvo-vo-svetot-14-raboti-chija-golemina-kje-ve-zaprepasti-09.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Масажа на стапала во јавен превоз, влечки за тоалет: 15 работи кои се ... Во земјите на Азија владее целосно поразлична и необична атмосфера во секојдневи...
11 работи кои се нормални во некои земји, а во Македонија се сметаат з... Во Данска семејствата прават пикник на гробишта, а во Тајланд забрането е да пог...
Писмо од девојка ден пред да умре од рак: „Ех да имав само уште еден д... Ова емотивно и трогателно писмо ќе направи да се запрашате за вистинската смисла...