Згодни доктори заради кои нема да сакате да пропуштите преглед


Згодни доктори заради кои нема да сакате да пропуштите преглед

Дали и вие сте од оние кои постојано ги одложуваат лекарските прегледи и се плашат од докторите?

zgodni-doktori-zaradi-koi-nema-da-sakate-da-propushtite-pregled-01.jpg

Доколку бегате од редовни прегледни, тогаш само овие доктори би можеле да ве предомислат и да посакате да се прегледувате почесто.

Истражувањата покажуваат дека атрактивните луѓе се многу поубедливи, па доколку вашиот доктор е млад, згоден и привлечен, сигурно нема да го откажете прегледот.

Токму такви се овие доктори, чии фотки ќе им го разубават денот на дамите:

@doctor.mike

zgodni-doktori-zaradi-koi-nema-da-sakate-da-propushtite-pregled-02.jpg

@filippomelloni

zgodni-doktori-zaradi-koi-nema-da-sakate-da-propushtite-pregled-03.jpg

@rodsapo

zgodni-doktori-zaradi-koi-nema-da-sakate-da-propushtite-pregled-04.jpg

@doctor.yazan

zgodni-doktori-zaradi-koi-nema-da-sakate-da-propushtite-pregled-05.jpg

@albertocenturion

zgodni-doktori-zaradi-koi-nema-da-sakate-da-propushtite-pregled-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

12 фото докази дека светот е убав ако ја видиме љубовта околу нас „По 60 години брак тој е со неа, иако таа сега има деменција и не се сеќава на н...
Косата ѝ е долга речиси два метри и не ја измила скоро 20 години (фото... Вели дека мирисите кои се впиваат во нејзината коса ѝ се драги затоа што ја потс...
Непријатни фотки: Сечење на дел од ушите - бизарен потег на маж го кре... Сме виделе многу бизарни трендови во последно време, но последниот ги преминува ...