Вирален тренд пред кој се поклонуваме: „Собери го ѓубрето и сликај се“
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 23-08-2019


Вирален тренд пред кој се поклонуваме: „Собери го ѓубрето и сликај се“

Кој рече дека виралните трендови мора да бидат чудни, бесполезни и бесмислени? Еден дечко „потегна нога“ преку една споредбена фотка како изгледало истото место пред и потоа, откако ја зачистил околината.

viralen-trend-pred-koj-se-poklonuvame-soberi-go-gjubreto-i-slikaj-se-001.jpg

За чудо, луѓето почнаа да го следат неговиот пример.

Trashtag Challenge е името на виралниот тренд со добра цел, а се состои од две фотки - една пред и една потоа, направени на истото место.

Разликата е во тоа што на првата ѓубрето е насекаде расфрлано, а на втората е собрано во вреќи.

Сепак, изгледа има надеж...

viralen-trend-pred-koj-se-poklonuvame-soberi-go-gjubreto-i-slikaj-se-01.jpg

viralen-trend-pred-koj-se-poklonuvame-soberi-go-gjubreto-i-slikaj-se-02.jpg

viralen-trend-pred-koj-se-poklonuvame-soberi-go-gjubreto-i-slikaj-se-03.jpg

viralen-trend-pred-koj-se-poklonuvame-soberi-go-gjubreto-i-slikaj-se-04.jpg

viralen-trend-pred-koj-se-poklonuvame-soberi-go-gjubreto-i-slikaj-se-05.jpg

Продолжува на следна страна...Би можело да ве интересира:

Пред и потоа: Русин бесплатно реновира станови на пензионери (фото) Антон е скромен градежен работник кој со своето големо срце им го менува животот...
По 15 години синот на Стив Ирвин го храни истиот крокодил на истото ме... Роберт Ирвин од Австралија е достоен наследник на познатиот „Ловец на крокодили“...
21-годишна девојка објави фотка во бикини со целулит и откри како си г... Девојка која шири позитива и нема комплекси, објавува фотки на Инстаграм во кои ...