Нов уникатен дизајн на новогодишна елка за луѓето со мачки и мали дечиња


Нов уникатен дизајн на новогодишна елка за луѓето со мачки и мали дечиња

Со ваквиот тип на елка повеќе нема нервози и главоболки, сепак дали е толку магична како традиционалната елка?

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-01.jpg

Броиме ситно до ставањето на елката со новогодишните украси и сијалички во нашиот дом, но што е со луѓето кои имаат мачки и мали дечиња, кои постојано се вратат околу елката и ги буткаат лампионите?

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-12.jpg

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-05.png

Компанијата „Argos“ смисли специјален дизајн на елка за да стави крај на нивните проблеми. На неа ги нема ниските гранки кои може да бидат проблем, а тој слободен простор може да се искористи за ставање на подароци, велат одговорните од компанијата.

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-06.jpg

Нивното мото е: „Одржувајте ги совршено безбедни вашите прекрасни лампиони, панделки и сијалички, на страна од досегот на вашите љубопитни дечиња што лазат или пак од шепите на вашата разиграна мачка.“

Ова е интересна варијанта на традиционалната елка што штеди и простор и главоболки, но сепак не изгледа толку магично како традиционалната елка.

Што мислите вие?

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-10.jpg

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-09.jpg

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-08.jpg

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-07.jpg

nov-unikaten-dizajn-na-novogodishna-elka-za-lugjeto-so-machki-i-mali-dechinja-02.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-де... Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...
Белгиски куќи со чуден дизајн (фото) Ако тоа е домот од нивните соништа Белгијците ќе го направат, без разлика колку ...
Розови, гумени ковчези - нов бизарен летен хит (фото) Време е да се стави крај на гумените крофни и фламинга и да се заменат со новиот...