Дизајнери на кои креативноста им оди во насока за комфор на жените (фото)


Дизајнери на кои креативноста им оди во насока за комфор на жените (фото)

Некои дизајнери на прво место го ставаат комфорот на жените и веројатно тоа им е најдобрата одлука – најдобрите дизајни на кои жените ќе бидат благодарни цел живот, собрани на купче.

dizajneri-na-koi-kreativnosta-im-odi-vo-nasoka-za-komfor-na-zhenite-foto-01.jpg

Работата на дизајнерите е да ни го направат животот полесен со нивните креативни изуми, а некои од нив, навистина успеваат во тоа.

Понекогаш, не сте ни свесни дека нешто ви е неопходно, додека не видите дека постои. Некои од нив можеби досега сте ги виделе, но за дел од нив, сигурно ќе се изненадите што постојат. 

А, овие дизајни собрани на купче ќе ги посакате веднаш:

Целосна заштита за лице со шминка кое не сакате да дојде во допир со вода

dizajneri-na-koi-kreativnosta-im-odi-vo-nasoka-za-komfor-na-zhenite-foto-02.jpg

Перница која спречува брчки на лицето

dizajneri-na-koi-kreativnosta-im-odi-vo-nasoka-za-komfor-na-zhenite-foto-03.jpg

Наместо да го лулате детето, може да се нишате заедно со него

dizajneri-na-koi-kreativnosta-im-odi-vo-nasoka-za-komfor-na-zhenite-foto-04.jpg

Тврда подлога во форма на стапало за штиклите да не се заглавуваат во дупки

dizajneri-na-koi-kreativnosta-im-odi-vo-nasoka-za-komfor-na-zhenite-foto-05.jpg

Преносен навлажнувач на воздух, кој може да се прикачи на шише со вода

dizajneri-na-koi-kreativnosta-im-odi-vo-nasoka-za-komfor-na-zhenite-foto-06.jpg

Држач за бебе во јапонски тоалет

dizajneri-na-koi-kreativnosta-im-odi-vo-nasoka-za-komfor-na-zhenite-foto-07.jpg

Екран кој реално прикажува кои тоалети се зафатени

dizajneri-na-koi-kreativnosta-im-odi-vo-nasoka-za-komfor-na-zhenite-foto-08.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Розови, гумени ковчези - нов бизарен летен хит (фото) Време е да се стави крај на гумените крофни и фламинга и да се заменат со новиот...
Кутија полна со ситници – Идеален подарок за кога немате идеја што да купите (фото) Дали и вие сте од оние на кои им е најтешко кога треба да бираат подарок за неко...
Најкреативните производи кои сите ги сакаа во 2017 година (фото) Зарем денот не би бил подобар со мини машина за кафе, а домот поубав со ламба во...