Девојка го прикажува нејзиниот живот низ илустрации, во кои сите ќе се пронајдете


Девојка го прикажува нејзиниот живот низ илустрации, во кои сите ќе се пронајдете

Kayden Hines е уметник од Калифорнија која сликовито ги прикажува нејзините секојдневни ситуации со кои се соочува.

devojka-go-prikazhuva-nejziniot-zhivot-niz-ilustracii-vo-koi-site-kje-se-pronajdete-01.jpg

Од скршени нокти до пакување за викенд – таа шеговито ги илустрира сите ситуации во кои секоја девојка ќе се пронајде.

Нејзините дела ги објавува на Инстаграм, а ние издвоивме неколку најдобри.

Во колку илустрации ќе се пронајдете?

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

11 ситуации во кои можете и треба да НЕ носите градник Во поголем дел од времето, неопходно е жените да носат градник, но има и ситуаци...
Секојдневни работи кои ги правиме погрешно без воопшто да сме свесни Веројатно понекогаш ви доаѓа преку глава кога ќе видите дека повторно нешто прав...
Фрази и ситуации за кои мајките беа во право, а ги сфативме откако пор... Кога се помлади, во тинејџерските и адолесцентските години, многумина се однесув...