Купчиња пари и егзотични патувања: Како живеат богатите деца од Будимпешта? (фото)


Купчиња пари и егзотични патувања: Како живеат богатите деца од Будимпешта? (фото)

Пролетниот распуст за децата од Будимпешта не значи користење на неколкуте слободни денови за викенд во близина, туку шанса да потрошат мал дел од своето богатство на уште едно егзотично патување.

kupcinja-pari-i-egzoticni-patuvanja-kako-ziveat-bogatite-deca-od-budimpesta-001.jpg

На Инстаграм моментално се хит разгалените деца од Унгарија, поточно главниот град, кои не се кријат и обожаваат да се расфрлаат со купчиња пари, бесни автомобили и оброци со поглед од скапите пентхауси.

Кога имаш вишок пари на млади години, животот изгледа вака:

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Важни совети за парите кои треба да ги знаете до 30-тата година Некои луѓе, до 30-тата година веќе успеваат толку многу да се осамостојат, што м...
6 погрешни навики на луѓето кои постојано немаат пари Кога некој ќе ви каже дека сиромавиот и богатиот се разликуваат по неколку клучн...
Зошто возрасните потешко учат странски јазици отколку децата? На голем број возрасни луѓе им е многу тешко да совладаат странски јазик, но тоа...