Бојата на вашите очи открива каков партнер ви е потребен во животот


Бојата на вашите очи открива каков партнер ви е потребен во животот

Одредени истражувања тврдат дека бојата на вашите очи открива каков партнер најмногу ви одговара.

Bojata-na-vasite-oci-otkriva-kakov-partner-vi-e-potreben-01.jpg

Не попусто се вели дека очите се огледало на душата. Што открива бојата на вашите огледала?

Црни очи

Црните или изразено темните очи се навистина ретки. Тие оддаваат впечаток на таинственост, а воедно таков партнер и најмногу им одговара на оние со црни и темни очи. Овие девојки се во потрага по таинствен и мистериозен партнер, во кого секој ден ќе откриваат нешто ново и возбудливо.

Кафеави очи

Најголемиот дел од популацијата има кафеави очи. Овие луѓе се оптимисти, креативни и познати по својата верност и посветеност. Најмногу им одговара партнер кој и самиот е одговорен и организиран, и кој ќе им возврати на љубовта во еднаква мерка.

Сини очи

Луѓето со сини очи се интригантни и впечатливи. Тие се сензуални, сестрани и многу привлечни. Девојките кои имаат сини очи се во потрага по партнер кој мора да биде подеднакво страстен како и тие.

Зелени очи

Зелените очи симболизираат природа, па луѓето кои ја имаат оваа боја претставуваат спој на еманципираност и инстинкт. Овие луѓе се постојано растргнати помеѓу емоциите и сировата страст. Тие секогаш бираат интригантен партнер кој ќе успее да ги „размрда“ на секое можно поле во животот.

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Страв од готвење и нови јадења: Чудни фобии од храна кои ги имаат луѓе... Постојат различни типови на фобии, односно стравови од нешто кои луѓето ги имаат...
9 тајни на луѓето кои живеат долг живот Работата во градината и дружбата со помлади луѓе се дел од работите кои може да ...
Зимски специјалитети од светот кои луѓето ги јадат за да се затоплат Зимската храна најчесто е во склад со традиционалната кујна и се заснова на прои...