10 работи кои жените мислат дека ги прават за себе, а се всушност за мажите


10 работи кои жените мислат дека ги прават за себе, а се всушност за мажите

Жените прават многу работи за да изгледаат совршено, да се чувствуваат привлечно и заводливо и да можат да остават добар впечаток.

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-01.jpg

Иако повеќето процеси за разубавување многумина мислат дека ги прават за себе, сепак во голем дел од случаите, тие ги прават заради мажите и впечатокот кој ќе го остават.

Со цел да бидат попривлечни за мажите, жените прават многу работи, некои свесно, но некои несвесно, верувајќи дека сè тоа е за лично задоволство.

И покрај тоа што самите се чувствуваат добро кога ќе ги направат, сепак првичната цел е добар впечаток кај мажите или едноставно промени кои ги носи врската и заедничкиот живот. 

Погледнете кои се тие работи:

Мазни нозе

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-02.jpg

Ставање многу шминка за маскирање на изгледот

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-03.jpeg

Готвење

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-04.jpg

Дотерување

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-05.jpg

Нови хобија според негови интереси

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-06.jpg

Промена на стил на музика

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-07.jpg

Промена во распоред и рутини

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-08.jpg

Високи штикли

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-09.jpg

Козметички третмани

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-10.jpg

Додатоци за затегнување на телото и тесна облека

10-raboti-koi-zhenite-mislat-deka-gi-pravat-za-sebe-a-se-vsushnost-za-mazhite-11.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

8 работи заради кои вашите соседи може да ве „замразат“ Можеби не сте свесни, но со некои постапки веројатно предизвикувате да сте им ом...
12 работи во кои ќе се пронајдат само мажите, а на кои жените ќе се чу... Многумина велат дека мажите и жените се како од различни планети, и делумно може...
13 работи кои жените нема никогаш да им ги признаат на мажите Го кажуваме секој детаљ на пријателките, понекогаш дури и им праќаме принтскрин ...