9 чудни работи за кои луѓето се подготвени да платат


9 чудни работи за кои луѓето се подготвени да платат

Времето во кое живееме ги диктира правилата и новите професии, но и изумирањето на оние од кои веќе немаме потреба.

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-001.jpg

Некои од професиите од кои има потреба во модерното време се навистина зачудувачки до степен на бизарност.

Во продолжение ви откриваме за што сè се подготвени луѓето да платат и од што сè денес може да се направи бизнис:

Изнајмување на 101 роза - за Денот на вљубените, за 8-ми март...

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-02.jpg

Професионална фотосесија во приватен авион

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-01.jpg

Изнајмување на пријател (за одење во кино, за шетање, за разговор)

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-08.jpg

Изнајмување на роднини или партнер

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-03.jpg

Апликација која наместо вас одбира каде ќе јадете

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-05.jpg

Чистење на ушите со стапчиња од бамбус, во јапонски салони каде се носи традиционална облека

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-06.jpg

Часови за сурфање за кучиња

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-09.jpg

Часови за учење како да пливате како сирена

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-07.jpg

Човек кој ќе ви го загрее креветот пред да си легнете

9-cudni-raboti-za-koi-lugjeto-se-podgotveni-da-platat-04.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Работи што не сте ги знаеле за Канада и причини зошто луѓето сакаат да... Можеби кога ќе се спомне Канада, помислувате на ладна земја во која животот не е...
Што најмногу сакаат и мразат луѓето во различни периоди од животот? Дали сте знаеле дека постои апликација на која може да најдете некој кој ја мраз...
„Главоболките“ на луѓето со блед тен (фото) Од проблеми на плажата до маки со селфи фотките, овие страдања ќе ги разберат са...