Двете сестри кои се дијаметрална спротивност


Двете сестри кои се дијаметрална спротивност

Александрија Бишоп и Џесика Тутант се сестри од Детроит кои воопшто не наликуваат една на друга. Благодарение на една објава на Твитер, сестрите навистина се прославија и добија над 468.000 допаѓа – број кој постојано се зголемува.

fotografii-od-dve-celosno-razlichni-sestri-i-nivnite-domovi-go-osvojuvaat-svetot-01.jpg

Александрија објавила неколку фотографии за да покаже колку им се различни модните стилови неа и на сестра ѝ. Истовремено покажала и фотографија на која се гледа и колку им се и различни домовите.

„Јас и сестра ми сме потполно различни“, стоело во нејзината објава.

fotografii-od-dve-celosno-razlichni-sestri-i-nivnite-domovi-go-osvojuvaat-svetot-02.jpg

На фотографиите, Александрија е сериозна и со темна коса и облека.

Џесика, од друга страна, ја има најшироката насмевка и коса со бојана виножито.

Нивните домови се потполно различни - домот на Џесика е со живи бои, има мал базен и гума во форма на еднорог.

Во домот на Александрија ќе ве пречека дипла со натпис „Оди си“, а веднаш до неа стои мал мртовечки ковчег.

fotografii-od-dve-celosno-razlichni-sestri-i-nivnite-domovi-go-osvojuvaat-svetot-03.jpg

fotografii-od-dve-celosno-razlichni-sestri-i-nivnite-domovi-go-osvojuvaat-svetot-04.jpg

Во внатрешноста на домот на Александрија можете да видите многу филмски постери, фотографии и черепи, а таа имала и завеса за туширање со лилјак и интересна колекција на филџани.

Како што веројатно и веќе очекувате, внатрешноста на домот на Џесика е исполнета со светли бои.

fotografii-od-dve-celosno-razlichni-sestri-i-nivnite-domovi-go-osvojuvaat-svetot-05.jpg

fotografii-od-dve-celosno-razlichni-sestri-i-nivnite-domovi-go-osvojuvaat-svetot-06.jpg

Објавата на сестрите веднаш се прославила, иако Александрија воопшто не го очекувала тоа.

„Ги гледав внуките денес во дворот на Џесика и ја фотографирав нејзината ограда и решив да ја објавам. Најизненадувачкото нешто се прослави! Никогаш нема да разберам.“

fotografii-od-dve-celosno-razlichni-sestri-i-nivnite-domovi-go-osvojuvaat-svetot-07.jpg

fotografii-od-dve-celosno-razlichni-sestri-i-nivnite-domovi-go-osvojuvaat-svetot-08.jpg

Веројатно се прашувате како е можно две сестри да бидат волку различни. Според Александрија, причината најверојатно е возрасната разлика - од цели 8 години.

Корисниците на Твитер веднаш почнаа да ги споредуваат сестрите и да споделуваат мислења и коментари:

https://twitter.com/Lithunium_Snow/status/1151857320676220928

„Една од нив работи за власта а другата продава кристали за исцелување.“

„Јас на 20 години, наспроти јас на 30.“

„Јас сум и двете.“

„Се заморувам само што ја гледам девојката лево.“

Извор

Би можело да ве интересира:

Колку време им е потребно на мажите, а колку на жените за едни исти работи? Можете ли да поверувате дека мажите поминуваат повеќе време на лична хигиена отк...
Моќни фотографии од чии приказни ќе се наежите Во животот има кратки приказни кои може да допрат до вас повеќе од било која про...
15 работи кои ги има секоја жена Колку и да живееме на различни страни од светот, колку и да имаме различни навик...