Колку се менува изразот на милениците кога ќе ги пофалите?


Колку се менува изразот на милениците кога ќе ги пофалите?

kolku-se-menuva-izgledot-na-milenicite-koga-kje-gi-pofalite-01_copy.jpg

Еден Reddit корисник, „JavaReallySucks“, решил да ни покаже колку многу се менува изгледот на нашите миленици кога ќе им кажеме убави зборови како „Кој е добро момче?“.

Неговата споредба пред и потоа беше инспирација и за многу други луѓе да ги сликаат своите миленици.

Како изгледаат животните кога ќе им кажете убав збор?

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 најубави раси на едни од најграциозните животни – коњите Коњите се едни од најблагородните суштества на оваа планета. Луѓето се импресио...
„Судено им е да бидат заедно“ – Глуво момче вдомило глуво куче и го учи на знаковен јазик Денес сè повеќе луѓе сфаќаат колку е важно посвојувањето куче од засолниште. Нам...
Колку често треба да го бањате вашето куче? Мислењата се, како и секогаш, поделени. Повеќето кучиња не треба да се бањаат по...