Низ илустрации: Убавините на живеењето со куче


Низ илустрации: Убавините на живеењето со куче

Сите сопственици на домашни миленичиња ќе се согласат дека откако почнале да чуваат некое животинче животот целосно им се променил на подобро, а ова особено важи за кучињата.

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-01.jpg

Пред да почнете да чувате куче треба да размислите за многу нешта. Не е лесно да го делиш животниот простор со куче и постојат многу обврски и одговорности кои ги наметнуваат овие домашни миленици.

Но, секојдневните убавини кои произлегуваат од живеењето со куче не се споредуваат со ништо друго, па маката вреди да се истрпи.

Следниве илустрации одлично го доловуваат живеењето со кученце и сигурни сме дека ќе ве насмеат:

И работата ви е поврзана со грижа за кученца

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-03.jpg

Дебели, ама среќни

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-02.jpg

Подготовките за шетање траат подолго од прошетката

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-09.jpg

Поглед што значи вистинска љубов

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-08.jpg

Кога не сакате да се одвоите ни за кратко време

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-07.jpg

Љубовта кон кучето е посебна

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-06.jpg

Невозможно е да направите добра фотка 

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-05.jpg

За љубов се трпат сите маки

niz-ilustracii-ubavinite-na-zhiveenjeto-so-kuche-04.jpg

Извор

Би можело да ве интересира:

Фотки заради кои ќе посакате да им подарите куче на децата И повеќе од јасно е дека децата и кучињата се одлична комбинација за пријателств...
Плажа каде што можете да галите кученца по цел ден Замислете да лежите на песочна плажа, со коктел во рака и друштво да ви прават м...
5 знаци дека вашето куче навистина ве сака Веројатно сите се сеќавате на познатата лектира Доктор Офболи од Корнеј Чуковски...