Нови магични фотки од ЗОО Скопје го воодушевуваат светот


Нови магични фотки од ЗОО Скопје го воодушевуваат светот

novi-magichni-fotki-od-zoo-skopje-povtorno-go-voodushevuvaat-svetot-01.jpg

Фотографот Горан Анастасовски на порталот „BoredPanda“ објави нова серија фотографии направени во зоолошката градина во Скопје.

Тој, бидејќи немал можност во животот да појде во Африка, вели дека со помош на специјални ефекти направил да изгледа како да се фотографирани некаде во дивина.

Фотографиите ги објавија sohu.com, rp-ua.com, beetzer.com и други светски сајтови.

Фотките од животните во ЗОО Скопје:

Фото: BoredPanda Горан Анастасовски

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

ЗОО продава карти за посетителите да играат влечење јаже со лавовите и... Овој суров начин на забава за посетителите и непочит кон животните го разлути св...
Животни спасени од зоолошка од пеколот во Албанија - лавот во агонија ... Мали депресивни кафези, неправилна исхрана, недостиг од нега од ветеринар... Ови...
Горили во зоолошка се кријат од дождот и успешно избегнуваат да се нам... Група горили од зоолошка се обидуваат да се скријат од дождот исто како и секој ...