Илустрации кои ве учат: Како да го натерате мажот да се заинтересира за вас?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк


Илустрации кои ве учат: Како да го натерате мажот да се заинтересира за вас?

Постојат толку многу совети и трикови кои се наменети и упатени до жените, сè со цел да ги научат како да изгледаат неодоливо за мажите, а не очајно.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-6_-_Copy.jpg

Топ 10-те совети ви ги пренесуваме во облик на илустрации.

Внимание: Бидејќи ништо не е добро ако се претерува, користете ги овие совети и трикови во умерена доза.

Како да им станете неодоливи на мажите?

1. Нема потреба да трчате штом телефонот заѕвони. Оставете, имајте пропуштен повик. Одговорете со неколку минути задоцнување, бидејќи бевте зафатени.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-1.jpg

2. На обичните „што правиш?“ пораки нема потреба да одговарате детално. „Работам/одмарам. Ти?“ е сосема во ред.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-2.jpg

3. Неопходно е да почекате барем неколку минути пред да одговорите на пораката. Ако немате проблем со нетрпеливоста, во ред е тоа да го направите и по половина час.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-3.jpg

4. Не одговарајте на пораките од типот „Што правиш за 5-10 минути?“ Игнорирајте ги.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-4.jpg

5. Дозволете им на мажите да се интересираат за вашиот ден или живот. Не бидете отворена книга на социјалните мрежи.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-5.jpg

6. Во 99% од случаите, пораките по 12 часот по полноќ се лоша идеја. Време е да си легнете.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-6.jpg

7. Не го опседнувајте неговиот профил на социјалните мрежи.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-7.jpg

8. Не поминувајте повеќе од 20 минути дневно комуницирајќи онлајн. Преферирајте состаноци во живо.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-8.jpg

9. Емотиконите се од помош ако ги користите умерено. Претерувањето со нив може да им даде до знаење дека сте невешти со зборови.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-9.jpg

10. Иако е очигледно дека сакате да бидете со него 24 часа секој ден, не бидете лесна цел. Мажите сакаат предизвици.

ilustracii-koi-ve-ucat-kako-da-go-naterate-mazot-da-se-zainteresira-za-vas-10.jpg

Би можело да ве интересира:

Совети за успешен брак од 10 земји во светот Уште од мали нозе, сите сонуваме за среќен брак и живот како од бајките. Но, за ...
3 лаги што си ги кажува секоја жена која мисли дека знае сè за мажите Некои од овие митови започнуваат уште во средно училиште, други се резултат на с...
Совети за бракот од разведен маж, кои сите парови треба да ги прочитаа... Кога ќе се соочат со разводот, некои мажи почнуваат да гледаат на работите од ра...