Знаци кои покажуваат дека пријателот има чувства за вас


Знаци кои покажуваат дека пријателот има чувства за вас

Пријателите се најчесто нашите најблиски луѓе со кои можеме да правиме сѐ и да зборуваме за сѐ.

znaci-koi-pokazhuvaat-deka-prijatelot-ima-chuvstva-za-vas-01.jpg

Исто така, многу често може да се случи и да се заљубите во пријателот и да се плашите дека чувството не е обострано.

Но, во голем дел од ваквите случаи, и пријателот има чувства кон вас, а постои начин на кој ќе го познаете тоа.

За да не живеете во заблуда, дознајте на кои работи треба да обрнете внимание за да заклучите дали пријателот ве гледа како нешто повеќе од само пријателка:

Помош

Пријателите секогаш си помагаат едни со други и тоа не е ништо чудно. Но, доколку вашиот пријател ја остават девојката, другите пријатели или работата за да дојдат во моментот кога ќе ви затреба помош, тогаш веројатно ве гледаат како нешто повеќе од само пријателка.

znaci-koi-pokazhuvaat-deka-prijatelot-ve-gleda-kako-neshto-povekje-02.jpg

Подароци

Пријателите си даваат мали подароци и без да има некаков повод. Но, пријателот на кој му се допаѓате и сака да ве импресионира ќе ви купи и поскапи работи за кои секогаш сте сонувале.

znaci-koi-pokazhuvaat-deka-prijatelot-ve-gleda-kako-neshto-povekje-03.jpg

Шопинг

Ако машко е подготвено да го помине цел ден со вас на шопинг, веројатно сака да ве импресионира со посветеноста кон вас. А, оние кои ве гледаат само како пријател и ништо повеќе, отворено ќе ви кажат кога ќе се изморат.

znaci-koi-pokazhuvaat-deka-prijatelot-ve-gleda-kako-neshto-povekje-04.jpg

Зборување за други мажи

Пријателите се секогаш подготвени да ве поддржат дури и во најлошите моменти. Но, тие секогаш се објективни за ситуацијата. Маж на кој му се допаѓате секогаш ќе ја заземе вашата страна.

znaci-koi-pokazhuvaat-deka-prijatelot-ve-gleda-kako-neshto-povekje-05.jpg

Премногу внимание

Нашите пријатели имаат и дури пријатели со кои понекогаш сакаат да го поминат времето. А, оној пријател на кој му се допаѓате, секогаш ќе ве става на прво место и ќе ги откачи сите останати за да биде со вас.

znaci-koi-pokazhuvaat-deka-prijatelot-ve-gleda-kako-neshto-povekje-06.jpg

Уште 5 знаци на следната страна...Би можело да ве интересира:

„Како ми стои?“, „Ништо не ми е“ - Работи што мажите ги мразат кај жен... Кога зборуваме за животот на младите брачни парови, има многу работи во кои тие ...
Работи кои ќе ги разберат само оние кои се долго време сингл Луѓето кои подолго време се сингл, по сопствен избор или не, живеат малку поразл...
13 работи кои влијаат на привлечноста на жените во очите на мажот Желбата да се задоволи и привлече спротивниот пол е сосема нормална, па девојкит...