По мислење на мажите: Каква девојка е вистинска секс бомба во кревет?


По мислење на мажите: Каква девојка е вистинска секс бомба во кревет?

Вкусовите се различни, но постојат неколку карактеристики на партнерките, за кои припадниците на посилниот пол, согласни се дека се најпосакувани адути при интимните односи.

po-mislenje-na-mazhite-kakva-devojka-e-vistinska-seks-bomba-vo-krevet-1.png

Што ја прави една жена кралица меѓу чаршафите? Кои желби, фантазии и очекувања ги имаат фраерите? Дали е пресуден физичкиот изглед?

Искрените одговори на овие прашања ги дадоа повеќе момци од соседството, одгатнувајќи им ја дилемата на мноштво припаднички од понежниот пол.

po-mislenje-na-mazhite-kakva-devojka-e-vistinska-seks-bomba-vo-krevet-2.jpg

Еве каква девојка е вистинска секс бомба во кревет – по мислење на мажите:

„Во ниту еден случај не смее да биде крута и несигурна. Доколку таа само пасивно лежи, тогаш сексот за мене нема никаква убавина.“

po-mislenje-na-mazhite-kakva-devojka-e-vistinska-seks-bomba-vo-krevet-3.jpg

„Според мене жената е добра во кревет, кога јас точно знам што таа сака, односно кога ми ги сигнализира сите нејзини желби.“

„Најубав ми е сексот кога добро си ја познавам партнерката. Ако имаме целосна доверба еден во друг, може да се опуштиме и препуштиме на задоволството.“

po-mislenje-na-mazhite-kakva-devojka-e-vistinska-seks-bomba-vo-krevet-4.jpg

„Добрата жена во кревет е единствено онаа што секојпат орално ќе ме задоволи. Жалам, ама едноставно не можам да го замислам сексот без тоа.“

„Сексот по мене е добар исклучиво кога и двајцата уживаме и се забавуваме. А, за девојката сметам дека треба максимално да им се препушти на фантазиите.“

po-mislenje-na-mazhite-kakva-devojka-e-vistinska-seks-bomba-vo-krevet-5.jpg

„Таа не сме да биде плашлива или срамежлива. Сакам кога партнерката е отворена и игрива. Ова не важи само за сексот, туку и животот генерално.“

М. А. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Ако ја сакаш, не ја уништувај Сакам да се присетиш како изгледаше таа првиот пат кога ја здогледа… Ти доaѓа ли...
„Се гледам со оженет маж. Кога е со мене, забораваме на сè.“ Како е да се спие со некого што по сексот ќе се врати во креветот на друга жена?...
„Се гледав со манипулатор, тоа беше најужасното искуство во мојот живот“ Постојат приказни за онлајн-запознавања кои се еднакви на бајка, но ги има и они...