7 одлични секс пози за кога се чувствувате уморно или мрзеливо (18+)


7 одлични секс пози за кога се чувствувате уморно или мрзеливо (18+)

Постојано слушаме (или читаме) дека треба да имаме подобар секс, подобри оргазми, подобри љубовни врски. Но стресното време во коешто живееме најчесто нè спречува да ги имаме сите овие нешта во животот.

7-odlicni-seks-pozi-za-koga-se-cuvstvuvate-umorno-ili-mrzelivo-18-001.jpeg

Се соочуваме со недоволно слободно време, стрес или премногу умор. Па можеби не е лоша идеја да ги ѕирнете следните 7 секс пози за кога се чувствувате премногу уморно или мрзеливо, а сепак сакате интимност.

Можеби ќе се инспирирате да испробате некоја (или неколку):

Лежечка поза свртени со лицата еден кон друг

7-odlicni-seks-pozi-za-koga-se-cuvstvuvate-umorno (3).jpg

Поза „Лотосов цвет“

7-odlicni-seks-pozi-za-koga-se-cuvstvuvate-umorno (6).jpg

Свртени со лицата еден кон друг, но партнерката е со кренати нозе

7-odlicni-seks-pozi-za-koga-se-cuvstvuvate-umorno (7).jpg

Старата, добра „69“ поза

7-odlicni-seks-pozi-za-koga-se-cuvstvuvate-umorno (5).jpg

Удобно на каучот

7-odlicni-seks-pozi-za-koga-se-cuvstvuvate-umorno (1).jpg

Заедничко мастурбирање

7-odlicni-seks-pozi-za-koga-se-cuvstvuvate-umorno (4).jpg

„Доги“ поза на софата

7-odlicni-seks-pozi-za-koga-se-cuvstvuvate-umorno (2).jpg

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Секс позата „орел“ носи најголема возбуда во спалната соба - како изгледа? Со мала варијација од мисионерската секс поза ја добивате позата „орел“. Не...
8 секс игри за кога ви е здодевно дома (18+) Од игра на контрола до ден за голотија, идеи како да ја вратите изгубената сексу...
Денот по утрото се познава: 5 секс пози за утрински секс за викенд (18+) Велат дека денот по утрото се познава. А, сигурни сме дека нема подобар почеток ...

Најчитани неделава