Фото-прирачник: 7 најдобри сексуални пози за зачнување на бебе (18+)


Фото-прирачник: 7 најдобри сексуални пози за зачнување на бебе (18+)

Знаењето на неколку забавни положби за зачнување на бебе е навистина важно, бидејќи самиот обид може да ја уништи сексуалноста во една врска.

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe-01.jpg

Кога сте толку многу фокусирани на овулација, мерење на базална температура и уште неколку други битни работи поврзани со зачнувањето, наместо уживање сексот лесно може да стане рутина, па дури и еден вид обврска.

Со цел да не прерасне во едно измачувачко искуство, еве ги најдобрите 7 сексуални положби за зачнување на бебе кои покрај основната намена ќе го направат сексот поинтересен и повозбудлив. 

Секако, не очекувајте дека секс позите може да направат магија и со сигурност ќе ви помогнат, но многумина ги препорачуваат како добри за зачнување:

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (1).jpg

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (2).jpg

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (3).jpg

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (4).jpg

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (5).jpg

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (6).jpg

7-najdobri-sex-polozbi-za-bebe (7).jpg

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Негативните последици од бегањето од сингл статусот Кога последен пат бевте сингл на подолг период? Поради некоја причина, цело врем...
Правила кои не се прекршуваат кога сте во врска Животот би бил многу полесен кога би имале листа со одговори на тешките пра...
Го обожава мајка ми, а јас не сакам да сум сама: 4 потполно погрешни причини за нова врска Престанете да ја форсирате врската со личноста во која не сте заљубени. Џабе си ...