Разликите помеѓу мажот кој ве сака и мажот кој не ве сака, низ илустрации


Разликите помеѓу мажот кој ве сака и мажот кој не ве сака, низ илустрации

Мажот кој ве сака го цени вашето мислење, се гордее со вас и внимателно слуша кога имате некаков проблем.

razlikite-pomegju-mazhot-koj-ve-saka-i-mazhot-koj-ne-ve-saka-niz-ilustracii-01.jpg

Љубовните врски се далеку од едноставни и бараат работа и посветеност од двајцата партнери.

Иако на почетокот и двајцата партнери „летаат во облаци“ и мислат дека никој и ништо не може да застане помеѓу нив, по некое време станува јасно дали тоа е вистинска љубов.

А, љубовта не е само бакнежи, купување подароци и делење комплименти. Постојат безброј ситници со кои партнерите ја покажуваат нивната љубов, а кои неретко се многу поважни од сè друго.

Па, кои се разликите меѓу мажот кој ве сака и мажот кој не ве сака туку ви влијае токсично?

Мажот кој ве сака не заборава на неговите ветувања

razlikite-pomegju-mazhot-koj-ve-saka-i-mazhot-koj-ne-ve-saka-niz-ilustracii-02.jpg

Мажот кој ве сака ги почитува вашите пријатели и семејство

razlikite-pomegju-mazhot-koj-ve-saka-i-mazhot-koj-ne-ve-saka-niz-ilustracii-03.jpg

Мажот кој ве сака не е љубоморен, туку се гордее со вас

razlikite-pomegju-mazhot-koj-ve-saka-i-mazhot-koj-ne-ve-saka-niz-ilustracii-04.jpg

Мажот кој ве сака ужива во договорените мигови со вас и не ве остава секојпат кога ќе му се јави некој пријател

razlikite-pomegju-mazhot-koj-ve-saka-i-mazhot-koj-ne-ve-saka-niz-ilustracii-05.jpg

Мажот кој ве сака внимателно ве слуша кога имате некаков проблем

razlikite-pomegju-mazhot-koj-ve-saka-i-mazhot-koj-ne-ve-saka-niz-ilustracii-06.jpg

Мажот кој ве сака го цени вашето мислење и сака да го слушне вашиот совет за важни одлуки

razlikite-pomegju-mazhot-koj-ve-saka-i-mazhot-koj-ne-ve-saka-niz-ilustracii-07.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Мажот што те сака... Ќе се грижи за тебе повеќе отколку за себе Мажот што те сака... Гордо ќе кажува дека ти си негова партнерка. Ќе т...
Што се случува со нашето тело ако долго време немаме секс? Сексот е важен дел од животот на сите нас. Некои целосно се препуштаат и уживаат...
Едностраната љубов не е љубов и точка Секоја ноќ се прашуваш дали вредиш. Зошто не си доволна, зошто не си избраната. ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg