8 работи кои итно треба да ги фрлите од плакарот


8 работи кои итно треба да ги фрлите од плакарот

Од износени парчиња облека до облека која не ви прилега на годините, време е за празнење на плакарот.

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-01.jpg

Ако вашиот плакар е преполн со облека и повеќе ништо не можете да си пронајдете во него, тогаш време е за една чистка.

Од него исфрлете ги работите кои повеќе не ви прилегаат и нема поента да ги носите.

Овие работи повеќе не ви се потребни во плакарот:

Облека која ви ги истакнува маните

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-02.jpg

Облека од неквалитетен материјал

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-03.jpg

Облека која покажува сè

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-04.jpg

Маички кои ви се сувенири од патувања

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-05.jpg

Работи кои не сте ги носеле подолго од една година

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-06.jpg

Износени парчиња облека

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-07.jpg

Облека која не ви прилега на годините

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-08.jpg

Долна облека која не ви стои добро на телото

8-raboti-koi-itno-treba-da-gi-frlite-od-plakarot-09.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Парчиња облека кои секоја девојка по 25-та година треба веќе да ги пос... До 25-та година девојките веќе почнуваат да градат сопствен стил, но во тој пери...
6 парчиња облека кои мажите веднаш би ги отстраниле од женскиот плакар Можеби на вас ви се допаѓаат, но мажите за нив мислат дека не изгледаат воопшто ...
7 парчиња кои ќе ја збогатат вашата зимска гардероба со кои ќе изгледа... Во овие ладни денови, фокусот е насочен кон капутите и јакните, но тоа не значи ...