7 грешки поради кои изгледате несредено, а не сте ни свесни


7 грешки поради кои изгледате несредено, а не сте ни свесни

Додека некој не ви посочи дека „ушите“ на џемперот направени од закачалката ви се познаваат од далеку, веројатно нема ни да бидете свесни дека постојат.

7-greshki-poradi-koi-izgledate-nesredeno-a-ne-ste-ni-svesni-001.jpg

Кои се 7-те грешки кои прават да изгледате несредено?

1. Несоодветните закачалки ви оставаат „траги“ на џемперите.

7-greshki-poradi-koi-izgledate-nesredeno-a-ne-ste-ni-svesni-1.jpg

2. Заборавате да ги сокриете кончињата за на закачалка.

7-greshki-poradi-koi-izgledate-nesredeno-a-ne-ste-ni-svesni-2.jpg

3. Го носите само коланот кој доаѓа заедно со фустанот (а некогаш не е соодветен иако е комплет).

7-greshki-poradi-koi-izgledate-nesredeno-a-ne-ste-ni-svesni-3.jpg

4. Флекницата на штиклата ви е извадена.

7-greshki-poradi-koi-izgledate-nesredeno-a-ne-ste-ni-svesni-4.jpg

5. Ви се познаваат „гајките“ кои го држат коланот.

7-greshki-poradi-koi-izgledate-nesredeno-a-ne-ste-ni-svesni-5.jpg

6. Позадината на палтото ви е истуткана.

7-greshki-poradi-koi-izgledate-nesredeno-a-ne-ste-ni-svesni-6.jpg

7. Заборавивте да ја извадите етикетата од надворешна страна.

7-greshki-poradi-koi-izgledate-nesredeno-a-ne-ste-ni-svesni-7.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Како да изгледате убаво во кожна облека? Облеката од кожа е одраз на елеганција, гламур и луксуз. И добар стил, се разбир...
Грешки кои ги правите со чевлите заради што имате болки во стапалата Многумина знаат да прават грешки при изборот на чевли само за да изгледаат добро...
Грешки во изгледот кои создаваат одбивност за вас во очите на другите Доброто облекување се заснова на три клучни работи – едноставност, добар вкус и ...