Мермерното езеро или македонското „Памук кале“ низ призма на инстаграмџиите ширум светот


Мермерното езеро или македонското „Памук кале“ низ призма на инстаграмџиите ширум светот

https://www.instagram.com/p/BmL7eMjAvPI/

https://www.instagram.com/p/B2EzWFOB5JD/

https://www.instagram.com/p/BmY1FXmg3z_/

https://www.instagram.com/p/B160d5rCjEr/

https://www.instagram.com/p/BS6TjZoAhGo/

https://www.instagram.com/p/BvjoO9mgYQz/

Мила М. | Црнобело Би можело да ве интересира:

Теово – зелен рај во кој вистински ќе се поврзете со природата (фото) Теово е село во Општина Чашка лоцирано во источниот дел на областа Азот во околи...
„Бев со „буба“ на пат низ Македонија – авантура што нема да ја заборавам“ Ако порано патувањата ги рангиравме според дестинациите што ги посетувавме, сега...
Миравци – скриен македонски бисер со највкусен зеленчук и најкрцкави кикиритки (фото) Продолжуваме со турнејата низ Македонија и предели и краеви кои веројатно не сте...

Најчитани неделава